Rumpurentoutus

Annika rummuttaa kuun valossa

Rumpurentoutus

Rumpurentoutuksessa rummun ääni ja äänen värähtely auttavat kehoasi ja mieltäsi rentoutumaan. Rentoutuksen aikana voit maata alustalla selälläsi ja antaa itsellesi luvan vain olla. Rumpu soi ns. sydänrytmissä ja sen voimakkuus vaihtelee. Jos tila sallii, rummutan myös jokaisen osallistujan luona erikseen. Lopuksi annan sinulle reilusti aikaa herätellä kehoa ja mieltä takaisin päivätietoisuuteen. Jokaisen kokemus on erilainen ja ainutkertainen.

Rumpumeditaatio

Rumpu meditaatiossa voit istua omalle keholle sopivassa asennossa meditaatiotyynyllä tai tuolilla. Ohjaan sinut aluksi asettamaan itsellesi aikeen meditaatiolle. Rummun melko hiljainen ääni ja äänen värähtely auttavat sinua hiljentymään hetkeksi itsesi ääreen. Parhaimmillaan rumpumeditaatio voi olla voimaannuttava ja eheyttävä kokemus.

Rummun kanssa työskentelyssä on aina mukana ripaus ikiaikaista mystiikkaa.

Kiinnostuitko?

Voit tilata ryhmällesi rumpurentoutuksen tai -meditaation. Kerro sähköpostilla omista tarpeistasi, niin lähetän sinulle tarjouksen. Ajankohtaisista kaikille avoimista tapahtumista saat tietoa seuraamalla facebook tai instagram tilejäni.

Kävi niin että nukuinkin yöllä paremmin, uskon että sessiolla oli iso vaikutus tähän.

Tuli semmonen selkeä fiilis että tarviin nyt hiljaisuutta ja rauhoittumista, kävelin/matkustin hiljaisuudessa kotiin, pidin puhelimen poissa ja nukuin yli 9h niin hyvin. Nyt aamulla poistin insta- ja jodel-appit ja otan nyt vähän taukoa niistäkin. Teki niin hyvää ja tuun tosi mielelläni uudestaan. Sulla on niin rauhoittava ääni ja läsnäolo ❤️

Kiitos… Oli tosi rentouttava ilta. Se oli oikein hyvä kokonaisuus. 🫠👍🏻👏🏻🙏🏻🕉️

Kiitos vielä!! …tykkään sun äänestä ja ohjauksesta 🙏💛💫🥰