Palaute

”Meditaatio tekee hyvää keholle ja mielelle: rauhoittaa ja fokusoi. Olen huomannut pystyväni meditoimaan jopa istualtaan ja pidempään kuin luulin.”

MBSR 8-viikon kurssile osallistunut

”Pysähtyminen ja vähemmän ärsykkeitä lisää läsnäoloa, läsnäolo iloa. Ilo lisää myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, mutta myös lempeää jämäkkyyttä ja omien rajojen tunnistamista. Asioita alkaa tapahtua, kun ei pyri niitä aktiivisesti ratkaisemaan.”

MBSR 8-viikon kurssille osallistunut

Odotukseni saada meditaatio osaksi arkea tuli todeksi. Saada rauhaa ja selkeyttä mieleen, sekin vahvistui.

Mindfulness 8-viikon kurssille osallistunut

”Olen oppinut palauttamaan huomiota kehoon ja myös huomaamaan mitä tarvitsen (lepo, yhteys läheisten kanssa, terveellinen ravinto, luonto, vain olemisen hetket). Tämä on ollut matkantekoa itsensä huolehtimiseen!”

Mindfulness 8-viikon kurssille osallistunut

”Annika luo rauhallisen ja hyvän ilmapiirin, jossa tuntuu turvalliselta tutustua mindfulnessiin. Myös mindfulness aloittelijalle kurssi sopi hyvin. Annika ohjaa tapaamiset ja keskustelut uteliaalla ja inspiroivalla tavalla, sekä hyvällä tavalla haastaa osallistujat pohtimaan asioita eri näkökulmista.”

MBSR 8-viikon kurssille osallistunut

Kurssi oli taidokkaasti ja lämmöllä ohjattu ❤️ Kiitos ❤️

Mindfulness MBSR 8-viikon kurssille osallistunut

”Annika on ohjaajana tosi selkeä ja ottaa kaikki huomioon. Hänen läsnäolo tuo turvallisuutta, turvaa ja lämpöä. Hän loi kurssille ilmapiirin, että pystyy luottamaan siihen, että voi vain antaa mennä!”

Mindfulness 8-viikon kurssille osallistunut

”On tärkeää, että ohjaajat ovat itse hyväksyviä ja ei arvottavia/ arvostelevia. Se toi turvaa.”

”Kiitos hyvästä ohjauksesta ja kurssista. Olin kaikinpuolin tosi tyytyväinen ohjaukseen ja sisältöön. Ohjasitte kurssia musta hyvällä ammattitaidolla.”

MBSR 8-viikon kurssille osallistunut. Ohjaajaparina Sirpa Salonen.