Palvelut

Tilauspalvelut tarpeesi mukaan

Toteutan hyvinvointia tukevia tapahtumia ja koulutuksia yksityisille ja yrityksille. Jos suunnittelet virkistys- tai tyhy -päivää tai vaikkapa ohjelmaa kaveriporukalle niin toteutetaan se yhdessä!

Mindfulness MBSR 8-viikon ryhmä

Voit tilata mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) 8-viikon kurssin yrityksesi henkilökunnalle. Ohjaan kaksi kertaa vuodessa kaikille avoimen MIndfulness MBSR kurssin, jonka järjestää Väestöliiton terapiapalvelut. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Mielenterveys elämäntaitona koulutus

Toteutan tilauskoulutuksena Mieli ry:n Mielenterveys elämäntaitona kurssia. Voit tilata kurssin Mieli Ry:n kautta tai suoraan minulta. Erityisosaamistani ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijat ja ammattilaiset, sekä selkokieliset koulutukset maahan muuttaneille.

Rumpurentoutus tai -meditaatio

Kaipaatko rentoutuksen ohella hippusen lisää mystiikkaa tilaisuuteesi? Ohjaan rumpurentoutuksia ja -meditaatioita. Olen rakentanut rummun itse ja sen ääni ja värähtely johdattaa sinut niin salliessasi syvään rentoutuksen tilaan.

Ajankohtaiset uutiset ja kaikille avoimet tapahtumat löydät seuraamalla Samasta somea. Pääset Samasta_insta tai samasta facebooksivulle kätevästi sivun alalaidassa olevista painikkeista.

Hyvinvointialueen työporukan pikkujoulut 2023. Kuvassa Annika ja ohjaajaparina Jenni Tiwari.